«Ми знаємо, як важливо відчувати підтримку». Харківські водоканалівці відправили гуманітарний вантаж на Херсонщину

15.06.2023 17:11   -

Харків відправив до Херсонщини черговий гуманітарний вантаж. Цього разу співробітники КП “Харківводоканал” зібрали найактуальніше для подолання наслідків підриву ворогом Каховської ГЕС минулого тижня.

ТАРАС ГРУЩАК ЗАСТУПНИК ГЕНЕРАЛЬНОГО ДИРЕКТОРА – ДИРЕКТОР ДЕПАРТАМЕНТУ ЗБУТУ КП «ХАРКІВВОДОКАНАЛ»
В контакті з нашими колегами херсонського водоканалу, вони нам повідомили про самі необхідні речі, які їм потрібні для локалізації та подальшої роботи щодо усунення наслідків цієї катастрофи та підтоплення. Нами буди визначені пріоритетні позиції. Ми сформували і направили їм вантаж до якого входили: різне устаткування для відкачування води, помпи, кабеля прокладання електромереж і для заживлення своїх об’єктів, масла для обслуговування генераторів та іншої техніки, ремонтні матеріали, що їм необхідні для локалізації тих порушень на їхніх мережах, які є.

Всю цю допомогу для Херсонщини колектив комунального підприємства «Харківводоканал» зібрав протягом кількох днів. Поки, кажуть, відправили основне. Зараз вони перебувають в постійному контакті з херсонськими колегами. Тому, якщо потрібно буде ще щось, підкреслили,  Харків знову формуватиме вантаж для херсонців.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ТАРАС ГРУЩАК ЗАСТУПНИК ГЕНЕРАЛЬНОГО ДИРЕКТОРА – ДИРЕКТОР ДЕПАРТАМЕНТУ ЗБУТУ КП «ХАРКІВВОДОКАНАЛ»
Харків’яни, як і наші працівники, як ніхто розуміють, наскільки важлива допомога в критичні моменти. Ми переживали найтяжчі часи с початку повномасштабної агресії, ми знали, наскільки важливо відчувати підтримку інших регіонів. В свій час нам дуже  допомагали ті регіони, які були не в такому тяжкому становищі як Харківщина. І станом на сьогодні, маючи можливість  допомогти, як нашим колегам в Херсоні, так і херсонцям, які потерпають від страшної навали і від тої трагедії, що вони мають станом на сьогодні з підтопленням, – відкликнулись всі харків’яни, але і наше підприємство не могло залишитись в стороні.

ОСТАННІ НОВИНИ