Харківських двірників та озеленювачів взули. Стали відомі подробиці (відео)

18.03.2024 17:38   -

Вони ті, хто щодня слідкують за чистотою у харківських дворах. Вони чи не перші на місцях «прильотів» та роблять все аби все якомога швидше прибрати. Харківські двірники та озеленювачі отримали доречний подарунок для своєї повсякденної роботи — гумові чоботи. Їх вистачить на кожного працівника. Взуття комунальникам своєрідний подарунок та подяка від благодійників.

ЄВГЕНІЯ ГЛАДКОВА ВОЛОНТЕР БФ «ДОЛОНЬКИ МИРУ»
Саме завдяки представникам цієї професії наше місто є і сьогодні квітучим і ми можемо пройтись і хоча б порадіти тому,що наше місто живе. Саме тому ми вирішили, що потрібно зробити хоч щось приємне,маленьку лепту внести в їх справу, тому ми вирішили передати гумові чоботи, щоб покращити їх роботу всього КП «Харківблагоустрій». Ми передаємо 1 814 пар гумових чобіт для наших комунальників для того, щоб їм булобільш зручніше працювати на благо нашого міста і кожного  з нас. Саме тому я хочу сказати кожному з них щиро дякую за те, що вони є, що вони працюють і ми можемо насолоджуватися красою нашого міста.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ВАЛЕРІЙ БІЛОКУДРЯ ДИРЕКТОР КП «ХАРКІВБЛАГОУСТРІЙ»
Ми отримуємо благодійну допомогу від гуманітарної організації «Долоньки миру», отримуємо гумові чоботи, що дуже зручні та дуже потрібні для працівників нашого господарства. Тому що незалежно від погодних умов, незалежно, що відбувається на території нашого містами завжди вчасно приходимо на допомогу людям, вчасно тримаємо місто в охайному стані. Крім того зараз весна, роботи додалося набагато більше і ця допомога надасть нам змоги, ще краще прибирати наші місця, ще краще турбуватися за наші двори. І мешканці нашого міста будуть відчувати турботу кожного дня як і було раніше. Дуже доречно, бо зараз погода буває дуже примхлива весною, бувають дощі і людині,у  якій мокрі ноги, ви розумієте, вона довго працювати не може.І ось ці гумові чоботи зараз саме вчасно стали нам на допомогу і дуже вдячні наші працівники за таку допомогу. 

ОСТАННІ НОВИНИ