Харків і область 30 березня. Обстріли, пожежі, жертви, бої

30.03.2023 11:14   -

Минулої доби ворог обстрілював з артилерії, мінометів та іншого озброєння населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів, інформують у штабі оборони.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Зокрема, під ударами ворога перебували Куп’янськ, Вовчанськ, Стрілеча, Уди, Дворічна, Колодязне та інші населені пункти. Пошкоджені житлові будинки та господарські споруди. У с. Подоли троє жінок отримали поранення та були госпіталізовані.
У Вовчанську Чугуївського району обстрілами пошкоджено інфраструктурний об’єкт. Жертв та постраждалих немає.

Як повідомляють у ДСНС, протягом доби пожеж, спричинених ворогом, не зафіксовано.

Рятувальники виїжджали для обстеження місць чергового ворожого артилерійського обстрілу у Вовчанськ.

ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Перевіркою виявлені пошкодження на території промислового підприємства.
Також куп’янські рятувальники здійснили перевірку обстріляного ворогом села Подоли. Там вражені дахи та вікна двох житлових будинків. Постраждало 3 людей.

В області триває розмінування, Протягом доби піротехніки ДСНС обстежили більше 8,5 га території та знешкодили 156 вибухонебезпечних предметів.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
В Ізюмському районі в результаті вибуху загинули 2 людей та 2 отримали поранення. За попередніми даними, рухаючись ґрунтовою польовою дорогою поблизу м. Барвінкове автівка наїхала на протитанкову міну. В районі вибуху розчищено близько 3 км дороги. На цій ділянці сапери знайшли і вилучили 12 протитанкових мін.

За даними штабу оборони, на лінії зіткнення наші захисники надійно утримують свої позиції та продовжують нищити живу силу і техніку ворога.

ОСТАННІ НОВИНИ