Харків і область 28 березня. Обстріли, пожежі, жертви, бої

28.03.2023 11:57   -

Минулої доби ворог обстрілював прикордонні населені пункти Богодухівського, Харківського, Куп’янського та Ізюмського районів, інформують у штабі оборони.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
По селу Гур’їв Козачок Богодухівського району ворог завдав ударів з двох гелікоптерів. Пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди.
Внаслідок мінометного удару по с. Першотравневе Ізюмського району пошкоджене приватне домоволодіння. Обійшлося без постраждалих.

За даними ДСНС, протягом доби пожеж, спричинених ворогом, не зафіксовано.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Рятувальники виїжджали для обстеження місць чергового артилерійського обстрілу у Вовчанськ.

ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Перевіркою виявлені чисельні пошкодження приватного домоволодіння. Вражені дахи та вікна житлових будинків, гаражі, господарчі споруди та паркан на території 16 приватних домоволодінь.

Триває розмінування – знешкоджено 91 вибухонебезпечний предмет. Втім, мінна небезпека в області залишається дуже високою.
Протягом доби сталось 2 підриви цивільних осіб на вибухонебезпечних предметах.

ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
На території Вовчанської громади біля с. Бугаївка поряд з водоймою, йдучи на рибалку чоловік 1961 р.н. наступив на протипіхотну міну “Пелюстка”, яка вибухнула та нанесла осколкового поранення лівої гомілки. Бригадою екстреної медичної допомоги постраждалого госпіталізовано до обласної лікарні м. Харкова.
У м. Купянськ, на території садового товариства “Літєйщик” підірвався на протипіхотній міні чоловік 1972р.н. Загинув на місці.

Як повідомляють у штабі оборони, на лінії зіткнення ворог намагається здійснювати наступальні дії.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Минулої доби окупанти спробували просунутися в районі Крохмального, але під вогнем наших Захисників відступили з втратами.

ОСТАННІ НОВИНИ