Харків і область 13 квітня. Обстріли, пожежі, жертви та бої

13.04.2023 11:14   -

Російські окупанти продовжуть масовано обстрілювати населені пункти Харківського, Куп’янського, Чугуївського та Богодухівського районів.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
За оновленими даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, внаслідок обстрілів смт Дворічна Куп’янського району загинув 71-річний чоловік, а чоловік 75 років отримав серйозні поранення та помер у лікарні. Жінка 63 років була госпіталізована з вибуховими травмами.
У с. Сотницький Козачок Богодухівського району пошкоджено 2 приватні будинки. В с. Івашки – приватний будинок та трактор.
У с. Кучерівка Куп’янського району пошкоджено приватне домоволодіння, сталася пожежа.
Через обстріли с. Гатище Чугуївського району пошкоджено будівлю закладу освіти.

Працівники ДСНС звітують, за добу здійснили 20 оперативних виїздів. Два з яких пов’язані з ліквідацією пожеж після ворожих обстрілів

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Куп’янський район, Петропавлівська громада, с. Кучерівка. В результаті обстрілу сталась пожежа у господарчій споруді на площі 20 кв.м. Від ДСНС залучено було 3 одиниці техніки та 15 чоловік особового складу. Жертв та постраждалих не має.
Чугуївський р-н, Вовчанська ТГ, с.Гатище. В результаті обстрілу сталась пожежа у навчальному закладі. Площа пожежі 100 кв.м. Від ДСНС залучено 1 одиниця техніки та 6 чоловік особового складу. Жертв та постраждалих не має.
Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 117 одиниць вибухонебезпечних предметів.

За даними Генштабу ЗСУ, на Слобожанському напрямку оперативна обстановка без суттєвих змін. На лінії зіткнення наші захисники надійно тримають позиції та завдають ворогу відчутних втрат.

ОСТАННІ НОВИНИ