Харків і область 11 вересня. Обстріли, пожежі, жертви, бої

11.09.2022 13:10   -

200 днів героїчного опору російській навалі. Цієї ночі обстрілів Харківа не зафіксовано. Але напередодні ворог підступно і цинічно наносив удари по місту.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Продолжается обстрел Холодногорского района. Опять прилет и опять в частный дом. Там пожар.
Вечерние прилеты – фактически все по частному сектору. Пострадали еще минимум три частных дома. К счастью, в этих домах без пострадавших.

Під жорстоким вогнем цієї доби і передмістя Харкова.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Близько опівночі російські окупанти завдали ракетного удару, попередньо з ЗРК С-300, по м. Дергачі. Пошкоджено 4-поверхову будівлю. На щастя, ніхто не постраждав.

А от внаслідок вчорашніх обстрілів Харкова загинув 43-річний чоловік, госпіталізовані з пораненнями ще четверо цивільних.
В Чугуївському районі поранення отримали двоє людей. В Ізюмському – один поранений. Ще двоє – в Куп’янському.
Щодо пожеж, то цієї доби, за даними служби з надзвичайних ситуацій, через обстріли сталося десять пожеж. Дві в Харківському районі, дві в Чугуївському, по одній в Ізюмському, Богодухівському та Куп’янському районах області, а також три у Холодногірському районі Харкова.

ГУ ДСНС У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Близько 18:30 рятувальники виїхали на виклики за 3-ма адресами. У двох випадках трапились пожежі: горів приватний двоповерховий будинок та літня кухня, де постраждали 2 особи. За третьою адресою виявлено пошкодження, загиблу людину, пожежі не було. 8 оперативних підрозділів ДСНС боролись з цими пожежами. Під час роботи окупанти не припиняли обстріли. О 21:02 рятувальники ліквідували останній осередок вогню. Та вже за кілька хвилин виїхали на ліквідацію 3-ї пожежі в цьому районі.

На фронті позитивні зрушення.
Українська армія продовжує звільняти раніше окуповану ворогом територію Харківської області, повідомляють у штабі оборони

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЗСУ зайшли до Куп’янська, триває звільнення населених пунктів Куп’янського та Ізюмського районів. За останні дні звільнено близько 2 тис. кв. км. нашої території.
Наші військові завдають окупантам великих втрат. На Харківщині підрозділи зі складу третьої мотострілецької дивізії 20-ї загальновійськової армії рф залишились без шляхів забезпечення.