Юлия Светличная посетила Великобурлукский район

30.08.2018 15:29   -
Автор:
Губернатор Харківщини Юлія Світлична відвідала з робочим візитом Великобурлуцький район.  Голова облдержадміністрації у місті Великий Бурлук дала старт занять спортом на відреконструйованому стадіоні, який відкривали флешмобом та футбольними баталіями.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Впервые за 50 лет этот стадион увидел реконструкцию. Есть ответственная команда, которая серьезно подошла к решению вопроса и добилась результата. Но, это совместное решение  и совместный результат как власти, так и людей. Поэтому я вам отдельно хочу вам сказать спасибо.  всем болельщикам, всем, тем кто поддерживал, всем тем, кто верил. В области делаем все возможное, чтобы каждый маленький наш гражданин имел возможность заниматься  физкультурой и спортом.  Вот как на этом стадионе. 
 
Також Юлія Світлична оглянула роботи з ремонту у поліклініці місцевої райлікарні. В будівлі вже встигли замінити вікна, інженерні мережі, відремонтувати покрівлю та відмостку. Окрім того під час ремонту оновили і приміщення та кабінети поліклінічного відділення. Як зазначила губернатор, на цьому зупинятися в області не збираються. Вже в наступному році буде продовжений ремонт райлікарні.
 
Юлія Світлична голова Харківської облжержадміністрації
 
Цього року в поліклініці було зроблено ремонти, які вона не бачила 35 років. Дуже в гарному настрої тут медпрацівники. Не з пустими руками завідали до райлікарні, передали апарат  УЗИ – ультрасучасний, якого тут не бачила поліклініка з 1992 року. А також момограф для того, щоб  надавати якісні послуги і якісне обстеження громаді. І , звичайно, для того, щоб  лікувати людей, щоб охорона здоров’я була на найвищому рівні в Харківській області.  Будемо продовжувати укріплення устаткуванням і обладнанням і обласні лікарні, і районні лікарні , і місцеві лікарні, а також окрему увагу приділяти сільській медицині і в цьому році і в подальші роки.
 
Після насиченого візиту, оглядин спортивної інфраструктури та медзакладу району Юлія Світлична долучилася до загального святкування Дня громади селища Великий Бурлук. На святі передала ключі від двох нових автобусів. Один для школярів, інший для соціальної категорії населення. А провідним спеціалістам району дісталися грамоти та подяки харківської облдержадміністрації. Під час вітання жителів зі святом, губернатор зауважила, що політика керівництва Харківщини така, аби і надалі розвивати Великобурлуцький район.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Ми будемо продовжувати підтримувати район . Закупимо новеньку комунальну техніку, будемо реконструювати водопровід, який обслуговує 1500 абонентів . Будемо продовжувати ремонти шкіл, дитячих садочків, об’єктів культури, звичайно, місцеві спортивні майданчики. І куди ж без "Енергії світла". 8 сіл цього року отримають світло. будемо робити все для того, щоб Великий Бурлук укріплювався і розвивався.