Юлия Светличная ознакомилась с ходом ремонтных работ в Изюмской ЦГБ

11.12.2017 13:19   -
Автор:
Це перший капітальний ремонт будівлі Ізюмської лікарні з 1975-го року, з дня її відкриття. На відновлювальні роботи лише цього року з бюджету області виділили 30 мільйонів гривень, повідомила губернатор області Юлія Світлична під час огляду приміщень. Зараз у закладі завершують роботи з повної реконструкції даху, там замінили і покриття та й саму конструкцію, утеплили стіни та замінили вікна. На завершальному етапі ремонт четвертого поверху, а на 2-му поверсі та в вестибюлі лікарні роботи ще тривають. Ізюмська лікарня, зазначила Юлія Світлична, вкрай важливий медзаклад, адже надає допомогу не лише мешканцям району. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
За роки проведення АТО, 284 військових з пораненнями були прооперовані тут. Були жахливі умови. вам можуть сказати це лікарі, з 1975  року, коли була здана ця будівля, вона не бачила ремонту. На сьогодні робимо все, від внутрішнього оздоблення до зовнішнього утеплення. Поміняна каналізація, зроблений ремонт даху. Ви бачите який ремонт буде зроблено кожної палати, кожного кабінету. Водопостачання, водовідведення – все зроблено капітально. На цей рік плануємо закінчити два поверхи, наступного року продовжимо роботу і, я сподіваюся, що наступного року повністю закінчимо.
 
У 2016-му році, відзначила Юлія Світлична, почали закуповувати нове обладнання, на яке витратили близько 5 мільйонів гривень. На наступний рік також мають закласти кошти до областного бюджету та продовжувати роботу з оновлення медичного устаткування. Зараз в медустанові вже встановлено майже все основне обладнання. 
 
Дмитро Зінов’єв головний лікар Ізюмської ЦМЛ
 
Из большого оборудования заменено все. Аппараты УЗИ, установлен новый маммограф, рентгенаппаратура, передвижные рентгенаппараты и кардиографы и т.д. Нам очень здорово помогает губернатор Харьковской области, большое спасибо. 
 
В Ізюмській Центральній міській лікарні щороку проходить стаціонарне лікування близько 8 тисяч осіб. І проведення таких масштабних ремонтних робіт і закупівля обладнання, зазначив головний лікар, дозволить нарешті працювати та лікувати хворих у комфортних умовах і на вищому рівні.