Юлия Светличная и Владимир Гройсман ознакомились с ходом реконструкции Харьковской филармонии

17.05.2018 15:16   -
Автор:
Глава Уряду Володимир Гройсман ознайомився із ходом реконструкції 2-ї черги Харківської обласної філармонії. Це якраз той об'єкт, який зводиться за рахунок співфінансування з державного бюджету. Губернатор Харківщини Юлія Світлична, яка і показала прем'єр-міністру результати робіт, зазначила, що новий філармонійний комплекс, який вміщуватиме 1400 відвідувачів, планують добудувати вже до 2019 року. У Харківській філармонії будуть три зали. Окрім органної, яку відкрили в серпні 2016 року, зараз зводиться велика концертна зала на 777 місць, також буде невелика, камерна. Наразі, доповіла Юлія Світлична прем'єр-міністру, роботи ведуться максимальними темпами. Аби все йшло за графіком, губернатор попросила главу Уряду,  забезпечити своєчасне фінансування цього проекту.
 
А це вже Юлія Світлична з Володимиром Гройсманом на невеликому концерті  у новій залі філармонії. Прем'єр-міністр зміг оцінити не лише потужність нового органу, а й майстерність музикантів та головного диригента філармонії – Юрія Янка. Які експромтом ,  зіграли для гостей кілька композицій. 
 
Володимир Гройсман прем'єр-міністр України 
 
Это просто восхитительно. Спасибо Вам, что вы такое прекрасное искусство развиваете, несете его к людям.  Я думаю, что , все те, кто не понимает, что основой государства может быть духовность и культура, это те люди, которые никогда из пещеры не выйдут.