Из России в Крым, через Харьков

29.05.2012 18:35   -
Автор:

Харків’яни традиційно відпочивають у Криму. Щороку близько двохсот тисяч городян відправлялися у відпустку саме на південний берег Криму.   

Ігор Терехов,  заступник Харківського міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста:

-С Крымом сложились такие добрые отношения: и ехать недалеко и вообще всегда Харьков считался на полпути на маршруте Москва-Крым, Москва – Симферополь.

Кримчані пропонують не тільки відновити цей маршрут, а і створити його більш комфортним та сучасним, щоб можна було заробляти на цьому гроші. Як приклад нагадують, що першим найвдалішим туроператором був князь Потьомкін, який ще двісті років тому зміг влаштувати імператриці незабутню поїздку до Криму. Тож і сьогодні, впевнені фахівці з туризму, можна перетворити шлях від Росії до півострова на комерційний проект. Для цього, лише потрібно зробити побратимські зв’язки двох регіонів по-справжньому взаємовигідними, як у культурній галузі так і у бізнес партнерстві. Міністр Кримського уряду запропонував вже наступного року провести у них на півострові дні Харкова.

Олександр Лієв , міністр курортів і туризму Автономної Республіки Крим:

-Крым это не только 2 миллиона крымчан, а и плюс 6 миллионов туристов из которых 4 миллиона-это украинцы. Готовы предложить себя как площадку для дальнейшего вашего продвижения как туристического региона. Работа с Крымом это фактически работа на информационной площадке всей Украины

Андрій Соловйов, Євген Карпенко, Харьковские Известия.