Ігор Терехов завітав на відкриття комунікаційного форуму «TOLOKA TALKS” (відео)

18.05.2023 15:13   -

Цьогоріч “TOLOKA TALKS” відбулася вперше після двох років вимушеної паузи. На зустріч завітали міський голова Харкова Ігор Терехов, Надзвичайний та Повноважний Посол Франції в Україні Етьєн де Понсен, Почесний консул Франції у Харкові Сергій Політучий, бізнесмени та громадські діячі.

СЕРГІЙ ПОЛІТУЧИЙ ПОЧЕСНИЙ КОНСУЛ ФРАНЦІЇ У ХАРКОВІ
Сегодня как никогда нужно осознать, что только объединив наши усилия в размышлениях о судьбах города, мы сможем ответить на вызовы, которые предстоят сегодня перед городом, мы можем изменить лицо, мы сможем понять, какие изменения в налогообложении, поскольку сегодня главной задачей возвращение людей является. Создания для бизнеса таких условий, чтобы был привлекательный для харьковчан, покинувших город, так и для жителей других регионов, которым показалось жить здесь интересно.

Надзвичайний та Повноважний Посол Франції в Україні нагородив орденом «За заслуги» Сергія Політучого.

ЕТЬЄН ДЕ ПОНСЕН НАДЗВИЧАЙНИЙ ТА ПОВНОВАЖНИЙ ПОСОЛ ФРАНЦІЇ В УКРАЇНІ
Ви насправді є взірцевим Почесним консулом, ви завжди відкриті, ви завжди готові прийти на допомогу, на допомогу посольству, на допомогу французьким громадянам, які потрапляють іноді в скрутне становище тут. Від імені президента Республіки і в силу наданих мені повноважень я нагороджую Вас сьогодні національним орденом «За заслуги».

Ігор Терехов висловив вдячність за підтримку Франції України та привітав Сергія Політучого з нагородою.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Дуже приємно сьогодні бути тут, з вами. І святкувати таку значну подію, бо це насправді показує, демонструє відношення Франції перш за все до міста Харкова. І до діяльності вашої роботи Почесного консула Франції у Харкові.
Хочу перш за все подякувати, шановний пан Посол за підтримку Франції України, підтримку міста Харкова. Дуже важливо, бо це допомога і нашим військовим, і нашим містянам, які цього потребують. насправді ще раз хочу усіх привітати з нагородою, яку отримав наш Почесний консул. Це як він сказав, заслуга усіх, тому усіх вітаю і хочу ще раз подякувати усім, бо кожний з присутніх тут вкладає все для майбутньої нашої перемоги.Слава Україні. Героям Слава!

Першу “TOLOKA TALKS” провели у грудні 2016 року, і відтоді цей захід став місцем, де народжуються нові соціальні та ділові зв’язки, обговорюються ідеї, відбувається обмін досвідом. Також цей захід служить розвитку меценатства та благодійності.

ОСТАННІ НОВИНИ