Як отримати «Карту харків’янина» і що буде далі з проектом?

21.03.2024 18:18   -

Знижки на придбання квартир у популярних забудовників Харкова, привілеї на АЗС, в аптеках, закладах громадського харчування, клініках, лабораторіях, ТЦ , магазинах та книгарнях. І це лишень частина з того переліку, які можливості мають власники «Карти харків’янина».

Цей соціальний проект у Харкові був започаткований ще у 2021 році. Хоча війна внесла корективи, але він працює й досі. До того ж ще й розвивається. Частиною проекту вже є 105 партнерів.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
В перший рік війни ми не випускали ці картки. Крім цього, ми зробили таку перехідну модель Картки харків’янина, бо раніше там був чіп вмонтований, я розраховував, що це буде чіп для того, щоб змінити на Є-Тікет. Змінився б на це чіп і було б дуже зручно. Але сьогодні у нас безкоштовний проїзд, тому ці чіпи дуже дорого коштують по-перше. А по-друге, у Таїланді згорів цей завод, який випускав їх. Їх просто нема, вони на віс золота. Я сказав випускати без чіпа. Бо в нас безкоштовний проїзд у нас є а все інше, інші опції ви отримаєте. Я дуже хочу, щоб картка харків’янина потім буде всім, в тому числі і банківською карткою, і можна буде карткою харків’янина і на всі знижки і на все. Але я хочу сказати, я зараз розробляю зовсім іншу модель, ви отримаєте цю, але ви зможете закачати в телефон і у ва с ще зручніше буде.

Наразі власниками «Карти харків’янина» є понад 450 тисяч жителів міста. Загалом за час роботи цього проекту всі власники карти зекономили більше 22 мільйонів гривень. Ті, хто ще немає такого собі «паспорта» харків’янина, але хочуть його отримати, потрібно заповнити анкету у найбільш зручний спосіб. Право на «Карту харків’янина» мать, люди з харківською поропискою і особи, які працюють і навчаються у Харкові.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Необхідно заповнити анкету-заяву на отримання Картки харків’янина у ЦНАП або УСЗН будь-якого району міста Харкова. Також Ви можете заздалегідь завантажити бланк паперової анкети-заяви за посиланням, заповнити її і подати в ЦНАП або УСЗН будь-якого района міста Харкова. Учнівську та студентську анкети-заяви ви можете заповнити за місцем навчання, комунальну – за місцем роботи.

В рамках проекту чинні 5 різних карток: звичайна, комунальна, пільгова, студентська та учнівська. Всі процедури з оформлення та отримання «Картки харків’янина» є абсолютно безоплатними. Після виготовлення Картки, її власники можуть забрати її в спеціальних точках видачі. Студентам, школярам та комунальникам її видадуть за місцем навчання та роботи.

ОСТАННІ НОВИНИ