Харьковское метро работает как обычно. Слухи о перебоях не подтверждены

20.02.2014 20:43   -
Автор:

Об 11-ій годині ранку з"явились перші чутки, що на станції метро "Маршала Жукова" стався вибух. А вже за годину мова йшла про теракт на виході з метро  біля станції "Імені Олександра Масельського". Аще за дві – про пожар у двох вагонах на станції "Спортивна". Втім інформація кожного разу не підтверджувалась ні рятувальниками, ні правохоронцями. А близько четвертої на офіційному сайті метрополітену з цього приводу з"явилась інформація, що метро працює без збоїв.  

Єдине, внештатна ситуація, яка могла спровакувати подібні побоювання щодо терактів у підземці – це нещасний випадок, який стався о пів на восьму ранку на станції метро " Тракторний завод". Пара – чоловік з жінкою були на підпитку і просто впали з платформи на рейки. Обох з легкими травмами доправили до лікарні. За сім хвилин, роботу метрополітену поновили. Більше жодних надзвичайних подій у харківській підземці протягом дня не відбувалось.

Віталій Левченко заступник начальника відділу громадської безпеки міського управління міліції

Ситуация в городе полностью находится под контролем сотрудников милиции. Информация, которая была в социальных сетях по поводу взрывов не подтверждена и попросил бы сразу людей не поддавались панике. На настоящее время в городе не происходит ничего экстраординарного. Все заведения работают в штатном режиме. Ситуация стабильная.