Харьковские фонтаны начали готовить к запуску

07.04.2016 16:52   -
Автор:
В Харкові стартує сезон фонтанів. Після зими комунальники розпочали монтувати необхідне для пуску обладнання. Зараз працюють біля оперного театру та Дзеркального струменя. Всі деталі перевіряють на справність
 
Андрій Логанов начальник дільниці фонтанів СКП "Харківзеленбуд"
 
Сегодня смонтирован угловой фонтан, который выходит на Сумскую и Рымарскую. Проделана огромная работа, установлены насосы, лампы подсветки. Все это подключено, уже проверено. Сегодня завершающий этап – это установка форсунок фонтанных. Дальше фонтан будет наполняться водой, что вы видите сейчас. Когда фонтан наполнится водой, еще раз все проверяется.
 
Загалом же в квітні комунальники планують виконати підготовчі монтажні роботи на 16 міських фонтанах, які знаходяться на балансі КП "Харківзеленбуд". Це фонтани в саду Шевченка, на площі Архітекторів, в Молодіжному парку та інші. Кінцевий термін – наприкінці квітня
 
Віктор Кітанін директор Департаменту комунального господарства
 
По поручению городского головы мы до 23 апреля должны смонтировать все инженерное оборудование, которое было демонтировано на зимний период. Я хочу заверить харьковчан, что все фонтаны заработают в установленном порядке.
 
Запустити ж всі харківські фонтани планують 1 травня. Сезон їхньої роботи складатиме півроку з дня пуску. Тож насолоджуватися фонтанною світломузикою городяни зможуть як мінімум до 1 жовтня.