Харьковские дорожники подготовили технику для очистки магистралей. Сейчас занимаются заготовкой соли для посыпки дорог

01.11.2016 14:06   -
Автор:
Її вже перевзули і вона готова до роботи. Харківські шляховики підготували необхідну техніку та навісне обладнання зі свого автопарку до зимового періоду. Чистити міські магістралі від снігу цьогоріч буде 223 машини. Серед них і ось ці 4 новинки. Одна з них набагато менша за розмірами від своїх чотириколісних побратимів, але по маневреності та працездатності ні в чому їм не поступається, кажуть в КП.
 
Віталій Левін заступник начальника з експлуатації КП "Шляхрембуд"
 
Одну единицу техники мы приобрели для того чтобы очищать тротуары и посыпать их. Перед этим у нас не было такой техники для посыпки тротуаров, а в этом году приобрели маленькую компактную технику "Bucher", которая будет это делать. И плюс 3 единицы техники "Глобус" купили для очистки. Они новые, модернизированные для очистки улично-дорожной сети.
 
Віталій Левін додає – "Глобуси" себе досить добре показали в очищенні міста від снігу. У цьому році в КП чекають ще такі 4 обновки. Вони найближчим часом мають надійти в їхній автопарк. Тим часом шляховики продовжують заготовляти необхідні реагенти для посипання доріг. Такі як сіль і пісок.
 
Віталій Левін заступник начальника з експлуатації КП "Шляхрембуд"
 
Песка мы заготовили на данный момент 100%, это 28 000 кубов песка. Соли пока у нас на данный момент где-то около 6 000 тонн. Был просто проблемы с вагонами на "Укрзализнице", но в данный момент уже всё наладилось и понемногу соль поступает. Плюс привозим автомобилями прямо из карьера "Артёмсоли" везём сюда. Всего нужно 15 000 тонн соли и 28 000 кубов песка.