Харьков подписал договор о партнёрстве с двумя городами Республики Кипр

16.05.2018 14:50   -
Автор:
Учасниками урочистого прийому стали 25 делегацій міст-побратимів з 14 країн світу та ще 13-ти українських міст. Всього півтора місяці тому, почесний консул України в місті Пафос Республіки Кіпр, перебуваючи з візитом у Першій столиці запропонував розширити зв'язки зі співробітництва, зокрема у сфері залучення бізнес-інвестицій, агропромислового комплексу, туризму, культури, освіти та архітектури. Адже гості були вражені досягненнями Харкова та його інфраструктурними проектами. І от знадобилось не так багато часу, щоби досягти домовленостей про співпрацю. 
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова
 
Я хочу ещё раз поблагодарить вас за оказанное ваше доверие, уважение к нам то, что вы сегодня находитесь вместе с нами и конечно пожелать вам хороших результатов для будущих наших общих результатов, потому что мы должны быть на шаг впереди в сегодняшнем реальном времени.  
 
І ось саме урочиста подія. Угоду про встановлення партнерських відносин між містами Харковом та Єроскіпу підписали Харківський міський голова Геннадій Кернес та мер міста – Міхаліс Павлідес. 
 
Михаліс Павлідес мер м. Єроскіпу (Республіка Кіпр) 
 
Тепер, коли підписана угода, ми розраховуємо на плідне співробітництво з вашим містом. Запрошуємо тепер і вас до нас. А зараз виказуємо вам неймовірну вдячність за вашу привітність. 
 
Така ж угода про партнерські відносини між містами була підписана мером Харкова Геннадієм Кернесом та мером міста Поліс Хрісохус – Панайотісом Папахрістофі. 
 
Панайотіс Папахрістофі мер м.Поліс Хрісохус (Республіка Кіпр) 
 
Шановний мер, відсьогодні ви мій друг. І сподіваюсь, що наші майбутні відносини стануть тільки міцніші. Велике вам дякую за все і за вашу гостинність.  
 
Угоди підписано. Початок партнерства покладено. Харківський міський голова впевнений, співробітництво буде успішним. 
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова
 
Уважаемые гости, уважаемые партнёры, друзья! Для меня, и я думаю для каждого из нас руководителя, какое-то достижение является шагом вперёд и сегодня мы вместе с вами сделали такой шаг вперёд на встречу друг другу для будущего наших городов, для будущего наших стран. Поэтому хочу сказать спасибо, что в такое время мы находим возможность думать о прекрасном, об истории, искусстве, о культуре, о туризме. И конечно, я думаю, опыт каждого города или каждой команды руководителя для нас будет очень полезен в наших общих с вами достижениях.