Харківський центр “Дія. Бізнес”

10.07.2020 13:07   -
Автор:
Харків перше місто в якому було відкрито центр «Дія бізнес» – проект ініційований міністерством цифрової трансформації України. Він має дві складові. Це онлайн платформа – сайт https://business.diia.gov.ua та оффлайн центри, які планують відкрити по всіх містах країни. 
 
Віталіна Павленко адміністратор центру «Дія бізнес»
 
На сайті підприємці мають можливість знайти величезний обсяг інформації, який потрібен і для діючого підприємця і  для того, хто мріє створити свій бізнес – сотні ідей для бізнесу і різні шаблони для операційної роботи і онлайн консалтинг, безкоштовна онлайн школа для підприємців.
 
У даному центрі підприємець може отримати необхідні консультації, вони є цілком безкоштовними. Також у центрі присутня зона нетворкінгу. Є платформа, де підприємці мають можливість розташувати свою продукцію на певний час, для отримання зворотної інформації від гостей центра.
 
Віталіна Павленко адміністратор центру «Дія бізнес»
 
Фактично це такий собі формат фокус-групи. Тобто людина приходить до нашого центру, тестує продукцію яка тут розташована, відповідає на питання, які цікавлять підприємців, вони розташовані ось тут, і фактично для підприємця це можливість отримати фіт бек на ті питання, які його цікавлять, для прикладу, когось цікавлять упаковка, когось фіт бек на вартість продукції і так далі.
 
Тобто, зазначають у центрі, це можливість для підприємця перед тим, як запустити продукт у масовий продаж змінити чи допрацювати його.