Готовність до опалювального сезону у Дзержинському районі складає майже сто відсотків

09.09.2013 20:15   -
Автор:

Оновлення мереж тепло- та водопостачання у Дзержинському районі тривало кілька місяців. І вже до першої декади вересня майже всі будинки пройшли перевірку і отримали паспорти готовності, повідомили на засіданні штабу з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період.

Руслана Колодна заступник директора Управління контролю обслуговування житлового фонду КП «Жилкомсервіс»

-На сегодняшний день по жилому фонду в Дзержинскому районе из 825 домов оформлены паспорта 792 дома, что соответствует 96 процентам. Не оформлены находятся на стадии оформления – 33 жилых дома.

Досі не готові до опалювального сезону і відомчі об’єкти району. Зокрема, ті, що належать Харківському заводу електроапаратури. До першого жовтня це підприємство, як і усі інші боржники, мають надати документацію щодо готовності системи опалення своїх будинків до зимового періоду. Встигнути до настання холодів – комунальники націлені і в ремонтних справах. Кажуть, з 14-ти запланованих будинків району – більше половини вже капітально оновили. Також у планах, аби берегти тепло в приміщеннях, встановити нове скло у чотирьох з половиною тисячах під’їздів Харкова.

Роман Нехорошков директор Департаменту житлового господарства

-Мы уже закупили больше 30 процентов необходимого материала для закрытия контуров домов – это и наши окна в подъездах, и слуховые окна, и смотровые окна. Эта работа будет сейчас разворачиваться. Определены подрядные организации, закреплены за этими подрядчиками участки «Жилкомсервиса».

Ці ремонтні роботи комунальники обіцяють завершити за три місяці.