Геннадий Кернес: мы всегда будем действовать в интересах харьковчан

15.02.2018 16:10   -
Автор:
У трьох жінок, які прийшли на зустріч з міським головою Геннадієм Кернесом, особливі діти. Діти, яким був поставлений страшний діагноз – епілепсія.  
 
Ірина Яценко виховує дитину з інвалідністю 
 
Діагноз епілепсія це дуже тривке, важке і коштовне лікування. І ми дуже вдячній міській владі за те, що вона підтримує нас в фінансуванні. Нам багато ліків виписують безкоштовно. Я думаю, що не кожна родина маючи таку дитину могла в фінансово забезпечувати її самостійно. 
 
І ця практика у Харкові буде збережена, підкреслив мер. Вже на найближчій сесії міської ради, на медикаменти для такої категорії громадян планують виділити окреме фінансування. Ось і для учасників АТО, які хочуть зайнятися підприємництвом  на одному з ринків Харкова, місто шукатиме можливості у виділенні земельних ділянок.  Питання складне, проте міський голова доручив своїм заступникам розібратися в ньому в рамках українського законодавства. 
 
Юрій Чернишенко  голова харківської філії української Асоціації інвалідів АТО 
 
Я первый раз у Геннадия Адольфовича, я ну, будем говорить так, ожидал меньшего. Он действительно сказал о том, что  он сможет предоставить определенные участки. Это я так понимаю, очень приятно. Хочется верить, что так и будет. Что человек сказал, человек сделал.
 
Також після особистого прийому мера стартує і процедура передачі гуртожитку по вулиці Цылиноградській, 22/39 до комунальної власності міста. Геннадій Кернес підтримав позицію, яка гарантує правовий захист 100 родин, які мешкають у цьому гуртожитку. На позитивний результат, кажуть люди, чекали не один рік.    
 
Дмитро Кальченко житель гуртожитку по вул.Цілиноградській 22/39  
 
Находимся на балансе «Харковоблавтодор». Но как оно будет дальше мы не знаем. Вот с 2012 года боремся. Вот сейчас, наконец, вроде бы пошел сдвиг. Геннадий Адольфович сказал принять в коммунальную собственность города. Полностью все общежитие. За что ему огромное спасибо. 
 
Це був один з перших особистих прийомів міського голови цьогоріч. Геннадій Кернес зумів вислухати проблемні питання харків'ян. За їх вирішенням  – слідкуватиме особисто. Щодо питань покращення стану комунального господарства, які піднімалися містянами, то їх, зазначили у мерії, вже найближчим часом внесуть до титульних списків «на ремонт».