Багато було труднощів, але ми знайшли сили відновлювати місто. Комунальників Харкова привітали зі святом (відео)

18.03.2024 20:23   -

Хавків’яни пишаються своїм містом – його чистотою, порядком, затишком, зауважив мер, вітаючи працівників житлово-комунальної сфери з професійним святом.Та за лаштунками цієї ошатності та доглянутості стоїть важка людська праця – праця харківських комунальників.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Завдяки вам наше місто живе, завдяки вам наше місто працює, завдяки вам у домівках харків’ян тепло, є водопостачання і завдяки вам наше місто найбільш комфортне і чисте місто серед всіх міст України. Я дякую вам! Нагрудними знаками, Почесними Грамотами та Подяками були відзначені працівники, чия праця – самовіддана та сумлінна, сприяє відновленню міста, є взірцем для всіх.

АЛІНА КОНОНЕНКО ПРОВІДНИЙ ІНЖЕНЕР КП “ХАРКІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ”
Кожного ранку встаєшь, дивишься, як працюють люди. У нас вулиці чисті, у нас комунальники всі працюють, також і в Теплових мережах ми намагаємося все вчасно зробити і качественно. Тому це і надихає кожного ранку прокидатися і йти працювати на свою працю і на благо міста Харкова.

ОЛЕКСАНДР ГЕЦЬ ДОРОЖНІЙ РОБІТНИК КП “ДЕП 5”
Багато було труднощів, але ми все ж знайшли сили і відновили дороги, які розрушені були російським агресором.

СВІТЛАНА БОРОДІНА ЗАВІДУВАЧ КОРМОВОГО СКЛАДУ КО “ХАРКІВСЬКИЙ ЗООЛОГІЧНИЙ ПАРК”
Мене надихає мій рідний город. Я дуже його люблю. Тому, що я тут народилася. Вчилася. Я тут проживаю. Саме завдяки цим людям у харків’ян є можливість, підкреслив Ігор Терехов, і надалі, незважаючи на реалії, насолоджуватися сьогоденням. Подарунком до свята став яскравий концерт українських зірок. Спеціально для харківських комунальників на запрошення мера міста співали заслужені артисти країни Катерина Бужинська та Михайло Грицкан.

Закінчилось свято патріотичним жестом. Присутні розгорнули величезний державний прапор та заспівали разом з артистами.

ОСТАННІ НОВИНИ