6500 домов готовы к осенне-зимнему периоду – КП “Харьковводоканал”

11.09.2019 12:50   -
Автор:
Вулиця Старошишківська, 9. Київський район. Тут наразі приводять до ладу внутрішньобудинкові системи водопостачання та водовідведення. Відповідні ремонти тривають у рамках підготовки до осінньо-зимового періоду.  Фахівці підприємства розповідають, ці роботи необхідні не лише, аби в підвалах не траплялися аварії. Це допоможе в ситуаціях, коли хтось ненароком затопить сусідів.
 
Валерій Харлан начальник управління з обслуговування внутрішньобудинкових мереж
 
В зимний период могут случаться аварии только в квартирах жителей, для того, чтобы мы отключали при отсутствии жителя минимальное количество квартир. Для этого на всех стояках жилого дома работает запорная арматура. Случается в квартире проблема, жителя нет – мы закрываем минимальное количество квартир, 9.
 
Коли роботи за цією адресою завершаться – Київський район буде повністю готовий до експлуатації взимку. Та й по місту, кажуть у Харківводоканалі, відповідні роботи також завершені.   
 
Валерій Харлан начальник управління з обслуговування внутрішньобудинкових мереж
 
В целом, у нас в городе 6500 домов коммунальной собственности находится на балансе в "Жилкомсервисе", во всех этих домах внутридомовые сети холодной воды и канализации на этот момент подготовлены к осенне-зимнему периоду.
 
А от функціонування цих об'єктів далі, кажуть у КП "Харківводоканалі", залежить вже від самих мешканців. Якщо вони будуть лише за призначенням користуватися системами водовідведення, то і аварій не повинно бути.