370-летний юбилей отпраздновали жители Каменной Яруги

02.10.2017 13:28   -
Автор:
Видатну дату – 370-т років з дня заснування села Кам"яна Яруга тут святкують всі рАзом. Без зайвої помпезності на імпровезованій сцені посеред села приймають вітання від численних гостей. 
 
Дмитро Шенцев народний депутат України 
 
370 лет  - хороший возраст. Дай Бог, чтобы Каменная Яруга праздновала и 500 и 1000 и 1500. И многие ещё тысячелетия жила, процветала и развивалась. 
 
Місцеві мешканці кажуть, горді за свою малу батьківщину і намагаються кожен на свому місці зробити її ще більш успішною. 
 
Ольга Михайлова секретар Кам'яноярузької сільської ради
 
У нас газифікований населений пункт, у нас в селі 220 ліхтарів встановлено, ми вночі сяємо, як Харків, мабуть. І воно дуже благоустроєне, воно таке маленьке, але гарненьке, чистеньке.  
 
Але головна гордість Кам"яної Яруги безумовно – люди, професіональні фахівці та активісти. Тож і за сумлінну працю, і за активну життєву позицію їм вручили відзнаки – грамоти та подяки. 
 
Микола Шошин голова Чугуївської райдержадміністрації 
 
Село живёт, село развивается. Самое главное, что люди видят изменения и я уверен, что такие положительные вещи хорошо видны и сегодня. Я уверен, что мы ещё не один проект откроем и реализуем на территории Каменной Яруги и не только.  
 
Системний підхід до вирішення проблем дає свої результати. І Кам"яна Яруга, переконаний народний депутат Дмитро Шенцев, який опікує Чугуївський район, є прикладом того, як можна, об"єднавшись всім разом, досягти позитивних перетворень. 
 
Дмитро Шенцев народний депутат України 
 
Поэтому мы с надеждой смотрим в будущее. Здесь опять же дружная большая семья, которая умеет хорошо работать, хорошо отдыхать. Здесь очень активный поселковый совет, ветеранские организации, общественные, а те люди, которые активны им и помогать хочется. 
 
Тож нагороди по заслугах. Народний депутат України Дмитра Шенцев вручив сертифікат на спортивне знаряддя для місцевого навчально-виховного комплексу і подарунки переможцям щорічного конкурсу "Квітучий край", що проходить за його ініціативи.