30 років роботи та допомоги людям. У Харкові – ювілей регіонального БФ «Правопорядок»

06.10.2023 19:05   -

Вони зібралися аби допомагати людям. І свою роботу вони виконують вже як 30 років поспіль. У Харкові свій ювілей відзначив регіональний благодійний фонд «Правопорядок». Колишні правоохоронці, знавці юридичної справи, адвокати, науковці і це не повний перелік тих, хто допомагає людям в цій організації.

ОЛЕКСАНДР НОВАК ПЕРШИЙ ЗАСТУПНИК ХАРКІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ
Це організація, що була створена для допомоги нашим правоохоронним органам. І вона гідно виконує цю функцію. Протягом 30 років вона надала дуже багато допомоги нашим правоохоронцям, які в свою чергу забезпечують безпеку і захист прав громадян, наших харків’ян. Тому я сьогодні прийшов, щоб від імені Харківського міського голови сказати слова подяки тим, хто її заснував. А серед засновників наші такі поважні харків’яни, почесні харків’яни, як Василь Тацій, а також багато відомих людей і в галузі права і ті, хто працювали саме в правоохоронних органах. Сьогодні дуже важливо, що фонд переорієнтував свою допомогу нашим силам оборони. І вони надають допомогу саме тим, хто захищає нашу землю, захищає нас від окупантів. І захищають наш суверенітет. Тому завдяки такій підтримці і нашої спільної роботи ми рухаємося вперед до перемоги, яка буде беззаперечно за нами і яку ми очікуємо!

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

АНАТОЛІЙ КОЗІНА РАДНИК ГОЛОВИ ПРАВЛІННЯ РЕГІОНАЛЬНОГО БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ «ПРАВОПОРЯДОК»
Можна сказати, що за цей час, за ці два роки, більше 15 000 000 гривень було направлено на квадрокоптери, ми їх покупали, міношукачі і на всі такі заходи. А також на заходи первинної безпеки людей.

ОСТАННІ НОВИНИ