14 февраля влюбленные Харькова установят рекорд Украины

09.02.2016 15:30   -
Автор:

На День всіх закоханих Харків знову доведе всій Україні свою активність, креативність та завзятість. Для городян організують грандіозний флешмоб, подібних якому у Першій столиці ще не було. Участь у ньому братимуть не тільки закохані пари.  

Альона Леонова директор Харківського міського центру дозвілля молоді

Условия самого участия: вы должны сюда прийти независимо от того, есть ли у вас своя половиночка или нет. Я думаю, что если ее нет, то мы здесь как-то постараемся помочь ее найти. Вы должны просто прийти к нас на данное мероприятие, поднять свою девушку на руки и максимальное количество времени должен ее удержать на руках.

Всі пари разом встановлюватимуть новий рекорд. Кількісний. Його зафіксують представники Книги рекордів України. До того ж на учасників заходу чекає багато сюрпризів. За словами організаторів, це буде справжнє свято

Альона Леонова директор Харківського міського центру дозвілля молоді

Будут несколько площадок, которые будут тут работать. Будут инсталляции в виде живых фигур, которые сейчас очень популярны во всем мире и Европе, будет виртуальный дворец бракосочетания.

Організатори закликають усіх харків'ян приєднатися до встановлення рекорду. Чекатимуть на всіх бажаючих на майданчику біля пам'ятника Закоханим у сквері Бекетова 14 лютого о 15:00.