Благодійний Аукціон від провідного харківського велосипедиста на потреби поранених воїнів ЗСУ

01.09.2022 14:53   -

До спільного проекту «Харьковских известий» та відомих спортсменів і тренерів Харківщини «Допоможемо по-чемпіонськи!» сьогодні приєднався лідер національної збірної України з велоспорту ВМХ, переможець Кубка Європи, срібний призер чемпіонату Європи, багаторазовий переможець та призер етапів Кубка Європи, чемпіонатів і Кубків України, вихованець провідної куп’янської школи ВМХ, майстер спорту України міжнародного класу Владислав Сапожников.

Відповідний пост титулований спортсмен виклав на своїй сторінці в Фейсбуці. Лот доволі цікавий та унікальний! Це футболка-джерсі національної збірної України з велоспорту BMX, в якій Сапожников успішно виступав на міжнародних топових турнірах , включаючи чемпіонати світу, етапи Кубка Європи та чемпіонатах Європи.

Також для переможця Аукціону буде приємний сюрприз від Федерації велосипедистів Харківської області – повний комплект стильних нагород з чемпіонату України з велоспорту ВМХ, що проходив в рідному для Влада Куп’янську – одному з провідних українських центрів з розвитку велоспорту ВМХ!


Стартова ціна лота – 1000 гривень, а сам Аукціон триватиме до 7 вересня до 21:00. Бажаючим взяти участь в благодійному Аукціоні потрібно залишити свій коментар під відповідним постом із зазначенням суми-ставки. Переможцем та володарем коштовного для шанувальників спорту лоту стане той, чия ставка буде останньою на момент завершення Аукціону.

Також Владислав Сапожников додав у своєму дописі реквізити додаткового спеціального рахунку, для тих, в кого є бажання та змога перерахувати харківським волонтерам будь-яку суму, від 10 грн.


Всі зібрані кошти підуть на допомогу харківським волонтерам (контактна особа Олена Мельник), які взаємодіють з військовими шпиталями на Харківщині та всіляко підтримують і закривають нагальні потреби наших поранених, проте незламних та мужніх воїнів ЗСУ та ТРО.

Взяти участь у благодійному аукціоні від володаря Кубка Європи, переможця та призера багатьох міжнародних та національних змагань з велоспорту ВМХ можна, перейшовши на його відповідну публікацію на сторінці спортсмена:

Разом ми сила, Слава Україні!