За добу ударів ворога зазнали 15 населених пунктів Харківщини

04.03.2024 09:09   -
За добу ударів ворога зазнали 15 населених пунктів Харківщини
ФОТО: Рятувальники ліквідують наслідки ворожого удару по будівлі навчального закладу у м. Вовчанськ – ДСНС Харківщини

Обстріли Харківщини з боку росії тривають. Минулої доби окупанти обстрілювали населені пункти з РСЗВ «Смерч», САУ «Піон», завдавали авіаудари керованими авіабомбами. Про це повiдомляє Iнфосiтi.

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини, зокрема Мілове, Дворічна, Синьківка та ін.

Авіаудари ворог наносив по н.п. Вовчанськ, Синьківка, Великий Бурлук.

3 березня ворог обстріляв Вовчанськ Чугуївського району, селища Великий Бурлук, Подоли, Кругляківка Куп’янського району. Пошкоджено 13 приватних будинків, Вовчанський ліцей, господарчі споруди Куп’янського лісового господарства, трансформаторна електропідстанція.


“19:12 у м. Вовчанськ внаслідок обстрілу горів приватний будинок. Без постраждалих.


18:32 ворог двічі здійснив обстріл КАБами смт Великий Бурлук Куп‘янського району. Внаслідок ударів пошкоджені складське приміщення, а також 4 житлові будинки. Без постраждалих та загиблих.


Також окупанти завдавали ударів по с. Кругляківка та Петропавлівка Куп’янського району. Звернувся 60-річний цивільний чоловік, медичну допомогу надали на місці”, – ідеться в добовому зведенні очільника ХОВА Олега Синєгубова.


Тривають бої на лінії зіткнення. За добу українські захисники відбили 11 атак противника в районі Синьківки та Табаївки.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ