Ворожі обстріли Харківщини спровокували три пожежі — ДСНС (фото)

27.02.2024 09:53   -
Ворожі обстріли Харківщини спровокували три пожежі - ДСНС

Протягом доби на Харківщині сталося 3 пожежі, спричинені ворожими обстрілами. Про це повідомляє Інфосіті з посиланням на ГУ ДСНС України у Харківській області.

За інформацією пресцентру ДСНС Харківщини, вночі окупанти обстріляли сільськогосподарське підприємство в с. Курилівка Курилівської громади, навчальний заклад в с. Довжик Золочівської ТГ та відкриту території в м. Дергачі.

У Курилівці рятувальники гасили ангарне приміщення та сіно в тюках на площі 500 кв. м. У Дергачах – сухостій на площі 50 кв. м. У селі Довжик – триповерхову будівлю освітньої установи на площі 200 кв. м.

Нагадаємо, 27 лютого близько опівночі російські окупанти поцілили ударними безпілотниками по навчальному закладу у с. Довжик Богодухівського району.

“Внаслідок атаки дронів сталися руйнації у триповерховій будівлі навчального закладу. Виникло 2 осередки пожеж на загальній площі 200 кв. м.


На місці події працювало 1 оперативне відділення ДСНС у складі 5 чоловік особового складу на автоцистерні. О 04:55 вогонь вдалось ліквідувати. Жертв і постраждалих немає”, – ідеться в повідомленні ДСНС Харківщини.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ