Вдарив підлітка ножем у голову, а вдома зберігав цілий арсенал: поліцейські затримали злочинця (фото)

11.11.2023 14:30   -
Вдарив підлітка ножем у голову, а вдома зберігав цілий арсенал: поліцейські затримали злочинця (фото)

За процесуального керівництва Дергачівської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 40-річному чоловіку за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження. Про це повідомляє Інфосіті.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 5 листопада 2023 року у с. Безруки Харківського району між підозрюваним та підлітками виник конфлікт. Компанія неповнолітніх по субʼєктивних причинах не сподобалась чоловіку, тому він вирішив їх «провчити».

Чоловік дістав з кишені ніж та вдарив ним 14-річного хлопця по голові, а після цього втік. Дитину було госпіталізовано до лікарні, хлопець перебуває у комі.

Проте правоохоронці викрили чоловіка. Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання підозрюваного виявлено два радянських ПЗРК «Стріла-2», мисливський обріз та близько 1000 набоїв до автомата. Після проведення необхідних експертних досліджень діям чоловіка буде надана додаткова кваліфікація.

Суд задовольнив клопотання сторони обвинувачення: підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.