У Харкові засудили крадія на 5 років позбавлення волі

19.04.2023 14:29   -
У Харкові засудили крадія-рецидивіста на 5 років в'язниці

Прокурори домоглись реального покарання для неодноразово судимого харків’янина. Про це повідомляють Харьковские известия.

Встановлено, що 37-річний житель Харкова, який раніше притягався до кримінальної відповідальності, у тому числі за вбивство, знову порушив закон.

На початку серпня 2022 року зловмисник здійснив крадіжку на вул. Плеханівській у Харкові. Біля входу в аптеку чоловік побачив велосипед, на кермі якого висіла сумка з речами потерпілої. Зловмисник сів на велосипед і поїхав, спричинивши своїми неправомірними діями матеріальну шкоду потерпілій.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Вироком Червонозаводського районного суду м. Харкова чоловіку було призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі та, на підставі ст. ст. 75, 76 звільнено від відбування покарання з іспитовим строком 3 роки.

Не погодившись із вказаним вироком, прокурор оскаржив його в апеляційному порядку.

Харківський апеляційний суд підтримав позицію прокурорів Слобідської окружної прокуратури та призначив покарання у виді 5 років позбавлення волі чоловіку, якого визнано винним у вчиненні крадіжки в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України).

ОСТАННІ НОВИНИ