У Харкові засудили блогера з Дніпра, який плюнув у патрульного

01.03.2024 13:16   -
У Харкові засудили блогера з Дніпра, який плюнув у патрульного

Харківські прокурори довели вину 41-річного блогера з Дніпра, який погрожував насильством працівнику правоохоронного органу. Про це повідомляє Інфосіті.

4 грудня 2021 року у Харкові патрульні зупинили автомобіль «Mercedes» за порушення правил дорожнього руху. В авто перебувала група осіб.

«На допомогу» вони викликали свого друга — відомого автоблогера з Дніпра. Приїхавши на місце, блогер став погрожувати поліцейським.

Чоловік почав світити правоохоронцю в обличчя прожектором, який той просив прибрати. Натомість блогер плюнув в обличчя патрульному і запитав, як у такому випадку може відповісти сам правоохоронець.

Крім, того, чоловік нецензурно висловлювався в бік патрульних поліцейських, намагався їх розлютити і хотів спровокувати до застосування сили.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину не визнав.

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Київської окружної прокуратури м. Харкова суд визнав винним 41-річного чоловіка за фактом погрози насильством щодо працівника правоохоронного органу у звʼязку з виконанням цим працівником службових обовʼязків (ч. 1 ст. 345 КК України).

Йому призначено покарання у вигляді 2 років позбавлення волі.

ОСТАННІ НОВИНИ