Розбій зі смертельним кінцем: у Харкові засудили рецидивіста на 13 років

14.11.2022 13:22   -
Розбій та вбивство у Харкові: Рецидивіст сяде у в'язницю на 13 років

У жовтні 2021 року засуджений, перебуваючи в одному з ресторанів Харкова, вступив у конфлікт з гостем та почав його бити. Про це повідомляють Харьковские известия.

Під час сварки чоловік схопив гостя ресторану за светр та вивів на вулицю, де почав бити. Від ударів потерпілий знепритомнів.

Скориставшись безпорадним станом чоловіка, зловмисник викрав у нього телефон, гаманці, золотий ланцюг та інше майно на загальну суму майже 35 тисяч гривень. І на цьому засуджений не зупинився: він зняв з потерпілого куртку та шапку, надягнув на себе і втік. Чоловік пролежав у безпритомному стані, поки не приїхали медики. Потерпілий тривалий час перебував на лікуванні, а у лютому помер.

Читайте також: У Харківській області жінка застрелила свого чоловіка

9 листопада за підтримання публічного обвинувачення прокурорами Шевченківської окружної прокуратури м. Харкова суд визнав винним раніше судимого 26-річного чоловіка за фактом розбою, поєднаного із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень (ч. 4 ст. 187 КК України), та призначив покарання у виді 13 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна.

Наразі триває строк на апеляційне оскарження.

Раніше ми повідомляли про те, що харків’янина побили та пограбували серед білого дня.