Поліція Харківщини відправила на експертизу зубні протези знайдені у катівні села Піски-Радьківські

06.10.2022 11:55   -
Поліція Харківщини здала на експертизу зубні протези знайдені у катівні

Нагадаємо, в деокупованому с. Піски-Радьківські на Харківщині в підвалі одного з домів була знайдена катівня,у якій знаходились фалоімітатор, коробка з вирваними зубними протезами, дроти з мотузками і лист з опитуванням одного з полонених. Про це повідомляють Харьковские известия.

Правоохоронці направили контейнер зі знайденими зубними протезами на експертизу. Слідчі також перевіряють інформацію про те, що контейнер міг належати місцевому дантисту.

“Вони належним чином оглянуті, упаковані та направлені до експертної установи відповідно до постанови слідчого про проведення молекулярно-генетичної експертизи. Простіше кажучи, для виявлення ДНК профілю та встановлення, кому саме належать залишки цих зубів”, — повідомив начальник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Болвінов.

Також Болвінов додав,що інформація, яка є в публічному доступі про ймовірне відношення цих зубів до власника дантиста перевіряється. Після проведення досудового розслідування буде надана детальна інформація.

Раніше ми повідомляли про те, що на базі відпочинку під Харковом виявили два трупи.