Поліцейські Харкова за добу перевірили понад 1600 авто

04.03.2023 11:00   -
Новини Харкова: поліцейські за добу перевірили понад 1600 авто

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили 1613 транспортних засобів. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУНП.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 58 осіб.

Читайте також: у Харківській області на блокпосту виявили дві автівки з боєприпасами та зброєю (фото).

В ході відпрацювання території міста та області поліцейські виявили факт незаконного обігу наркотиків. У порушника вилучили наркотичні речовини.

Під час несення служби на блокпосту співробітники відділу поліції № 3 ХРУП № 3 зупинили для перевірки транспортний засіб під керуванням 60-річного чоловіка. В ході огляду в автомобілі правоохоронці вилучили холодну зброю.

Читайте також: у Харкові поліція викрила бордель під виглядом масажного салону (фото).

Протягом доби працівники поліції склали 17 адміністративних матеріалів щодо водіїв за порушення правил дорожнього руху: 10 протоколів за керування транспортом без відповідних документів, 4 – за перевищення засобів встановлених обмежень швидкості руху та проїзд на заборонний сигнал керування та 3 – за керування транспортними засобами у стані сп’яніння.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що у Харківській області рецидивіста засудили до 9 років ув’язнення.