У Чугуївському районі рибалка підірвався на міні – ХОВА 04.03.2023

04.03.2023 10:12   -
Новини Харкова: оперативна інформація від ХОВА на 04.03.2023

Минулої доби прикордонні населені пункти Харківського, Куп’янського та Чугуївського районів області знову потерпали від обстрілів окупантів. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ранкове зведення голови ХОВА Олега Синєгубова.

Внаслідок обстрілів Куп’янська пошкоджено щонайменше 9 житлових будинків, зруйновані господарчі споруди та гаражі. Також пошкоджений заклад охорони здоров’я. Без постраждалих.

У Вовчанську Чугуївського району ворожим вогнем пошкоджено приватний житловий будинок. 

У селі Берестове Куп’янського району внаслідок ворожого обстрілу поранення зазнав 52-річний цивільний чоловік, госпіталізований у стані середньої тяжкості. 

В області залишається високою мінна небезпека. Сьогодні зранку у селі Чайківка Чугуївського району загинув 37-річний цивільний чоловік. Він підірвався на розтяжці, коли йшов рибалити на річку.

Вкотре закликаю – утримуйтеся від відвідування лісів, лісосмуг, річок, полів тощо. Усі ці території є потенційно небезпечними і можуть бути заміновані, – зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що затримано колаборанта, який допомагав окупантам будувати блокпости на Харківщині.