Під ударом були цивільні об’єкти: куди вночі у Харкові поцілили Шахеди (фото)

11.03.2024 09:05   -
Під ударом були цивільні об’єкти: куди вночі у Харкові поцілили Шахеди (фото)

11 березня, близько 01:10 ночі, окупанти вдарили безпілотниками типу «Шахед» по Слобідському району міста Харків. Зафіксовано три влучання БПЛА, передає Інфосіті.

Безпілотники влучили в землю поряд з адмінбудівлями. Внаслідок ворожих ударів сталася пожежа, яку рятувальники оперативно ліквідували.

Харківський міський голова Ігор Терехов розповів, що пошкоджень внаслідок атаки зазнали три житлові будинки в Слобідському районі.

«Є вибиті вікна, але, на щастя, ніхто не постраждав. Наші комунальні служби працюють, допомагаємо людям», – зазначив Ігор Терехов.

За даними правоохоронців, внаслідок ворожого обстрілу зазнали пошкоджень багатоквартирні будинки, будівля готелю, об‘єкт інфраструктури, а також будівля комунального закладу. Також пошкоджені 2 приватні автомобілі. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Прокурори задокументували наслідки нічної атаки безпілотників на Харків. Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як повідомили у Повітряному командуванні «Схід», оборонцями у небі над Харківщиною під час останньої атаки вночі було знищено 5 ворожих БПЛА.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ