Харків’янину загрожує 2 роки в’язниці через домашнє насильство

29.09.2023 16:16   -
Харків'янину загрожує 2 роки в'язниці через домашнє насильство

До поліції міста Харкова звернулася 64-річна пенсіонерка. Вона повідомила про постійні образи та психологічне насильство з боку свого сина. Про це повідомляє Інфосіті.

Встановлено, що 42-річний житель Харкова постійно ображав свою матір, поводився неадекватно з нею. У вересні 2023 року він заподіяв фізичне насильство щодо 72-річного батька.

Протягом 2023 року поліцейські сектору протидії домашньому насильству ХРУП № 3 склали щодо порушника 4 протоколи про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Слідчі райуправління відкрили кримінальні провадження за ст. 126-1 (домашнє насильство) та ч. 2 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Правопорушнику повідомлено про підозру у вчинені вказаних кримінальних правопорушень. Санкції статей передбачають максимальне покарання у вигляді позбавлення волі строком до 2 років.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.