49 загиблих. Росіяни обстріляли кафе-магазин у селі Гроза на Харківщині (відео)

05.10.2023 16:10   -
49 загиблих. Росіяни обстріляли село Гроза на Харківщині

5 жовтня, близько 13:25, російські військові обстріляли с. Гроза Куп’янського району на Харківщині. Ворог влучив у сільський кафе-магазин. Попередньо відомо про 49 загиблих. Серед них 6-річний хлопчик. Про це повідомляє Інфосіті.

Також відомо про 7 поранених. Серед поранених теж є одна дитина, дівчинка.

Розбір завалів триває.

На місці працюють всі профільні служби. Інформація уточнюється.

За процесуального керівництва Куп‘янської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Прокурори працюють на місці обстрілу с. Гроза

Зеленський відреагував на теракт росіян

“Показово жорстокий російський злочин – удар ракети по звичайному продуктовому магазину, абсолютно свідомий теракт. Купʼянський район на Харківщині. Станом на цей час відомо про більш ніж 48 загиблих. Мої співчуття всім, хто втратив рідних і близьких! Надається допомога пораненим…


Російський терор треба зупинити. Усі, хто допомагає Росії обходити санкції, злочинці. Усі, хто підтримує Росію досі, підтримує зло. Цей і подібні теракти потрібні Росії лише для одного: зробити свою геноцидну агресію новою нормою для всього світу. І я дякую кожному лідеру, кожному народу, який підтримує нас у захисті життя!


Зараз із європейськими лідерами говоримо, зокрема, про посилення нашої ППО, зокрема, про посилення наших воїнів, зокрема, про те, щоб дати нашій країні захист від терору. А терористам – відповімо. Абсолютно справедливо. І потужно”.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.