Повідомлення про опублікування проекту рішення сесії Харківської міської ради «Про внесення змін до Правил торгівлі на ринках м. Харкова»

28.03.2014 10:48   -
Автор:
З метою стабілізації економічного становища та покращення умов для ведення підприємницької діяльності на ринках м. Харкова, підготовлено проект рішення сесії Харківської міської ради «Про внесення змін до Правил торгівлі на ринках м. Харкова», яким передбачено удосконалення Правил торгівлі на ринках м. Харкова шляхом запровадження єдиного підходу до визначення кількості днів для розрахунку плати за користування торговельним місцем та послуги, що надаються ринком.
На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 № 1160-IV та Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 № 308, з метою прийняття від громадськості та суб’єктів господарювання зауважень та пропозицій до вищевказаного проекту рішення, аналіз регуляторного впливу та проект рішення сесії Харківської міської ради «Про внесення змін до Правил торгівлі на ринках м. Харкова», будуть опубліковані у цьому номері газети «Харьковские Известия».
Зауваження та пропозиції до вищевказаного проекту рішення приймаються у письмовому вигляді розробником протягом 1 місяця з дня його опублікування за адресою: 61002, вул. Чернишевська, 26, кімн. 13 (тел. 706-34-68).
Директор Департаменту підприємництва та споживчого ринку А. М. Проскурін