Житлові будинки Харкова готові до зими на 55%

10.07.2023 13:28   -
Житлові будинки Харкова готові до зими на 55%

Інтенсивні огляди та ремонти житлового фонду тривають у всіх районах міста відповідно до складеного плану підготовки до опалювального сезону. Про це повідомляють Харьковские известия.

Зокрема, бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» у рамках заходів щодо підготовки об’єктів до експлуатації в осінньо-зимовий період завершили відновлювальні роботи у понад трьох тисячах будинків комунальної форми власності.

Про це сьогодні, 10 липня, повідомив начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Валерій Харлан.

«Бригади управління вже підготували до експлуатації в опалювальний період внутрішньобудинкові комунікації у 55 % будинків, що знаходяться у зоні нашої відповідальності. Масштабні ремонтні роботи завершили у 300 будинках із 600 адрес, запланованих до кінця літа. Наразі майстри районних ділянок працюють у будинках вулицями – Грицевця, Академіка Богомольця, Івана Кіркача, Героїв Праці, Китаєнка, Москалевської, а також на проспекті Тракторобудівників», – зазначив Валерій Харлан.

На період ремонтних робіт комунальники просять харків’ян дбайливо ставитися до системи стоків. Споживачів просять частіше промивати комунікації гарячою водою з миючими засобами, а головне – не перетворювати каналізацію на сміттєпровід.

Так, за минулий тиждень ремонтники комплексу «Харківводовідведення» усунули 548 засорів на міській системі стоків, і це при тому, що регулярно ведеться планове профілактичне прочищення трубопроводів.

ОСТАННІ НОВИНИ