Завтра на Харківщині стартує Мандрівний міжнародний фестиваль Docudays UA

29.11.2023 13:08   -
Завтра на Харківщині стартує Мандрівний фестиваль Docudays UA

Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA у Харківській області триватиме з 30 листопада по 12 грудня. Про це повідомляє Інфосіті.

Усього в програмі цьогорічного Мандрівного фестивалю 20 документальних стрічок із 13 країн світу: України, Швейцарії, Франції, Бельгії, Німеччини, Польщі, Італії, Данії, Чехії, Ірландії, Великої Британії, США, Канади. 8 українських та 12 зарубіжних стрічок, 10 повнометражних і 10 короткометражних.

Спеціальною подією є покази стрічки «Нескорений Херсон» від партнера Docudays UA – Медіаплатформи «Вгору».

На Харківщині кінопокази Мандрівного фестивалю організовує центр «ДУМА».

“Це, в основному, будуть виїзди до невеликих міст/містечок та заходи у молодіжних центрах і хабах. Важливо, що документальні фільми подивляться й курсанти/ки Харківського національного університету внутрішніх справ, працівники та клієнти філій Центру пробації 2-х областей, а також персонал і засуджені виправних установ, що підпорядковані Північно-Східному міжрегіональному управлінню з питань виконання кримінальних покарань”, – розповів регіональний координатор Мандрівного фестивалю Docudays UA Юрій Чумак.

За подіями Мандрівного фестивалю Docudays UA можна стежити на сторінці фестивалю у Фейсбук https://www.facebook.com/DOCUDAYSinKHARKIV

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ