Зарізав сусіда і не розкаявся. Прокуратура домоглася більш суворого покарання для вбивці

29.08.2019 12:40   -
Автор:
Як розповів в.о. начальника управління прокуратури області Євген Шевченко, Комінтернівський районний суд Харкова призначив покарання неодноразово судимому, в тому числі за умисне вбивство, у вигляді 10 років позбавлення волі.
Прокуратура не погодилась з призначеним мінімальним покаранням, що передбачено чинним законодавством, та звернулася до суду з апеляційною скаргою. Оскільки зловмисник не розкаявся та вже мав судимість за вчинення подібного злочину, прокурор наполягав на більш суворому покаранні.
Нагадаємо, у червні 2017 року чоловік із приятелем, з яким вони разом винаймали квартиру, пиячили. Між ними виникла побутова сварка, яка переросла у бійку. Зловмисник, щоб довести свою правоту, схопив кухонний ніж та наніс своєму опоненту кілька ударів у живіт. Після того, як товариш впав, зловмисник не зупинився. Він підняв тіло чоловіка та ще раз вдарив його ножем. Від отриманих поранень 46-річний товариш помер.
Крім того, з’ясувалося, що зловмисник майже півроку вчинював крадіжки телефонного кабелю на території Слобідського району міста. У суді доведено 20 епізодів злочинів.