На «Механіці» пройде фестиваль для людей старшого покоління

29.08.2019 12:25   -
Автор:
Учасники заходу зможуть відвідати освітні та творчі майстер-класи, пограти на барабанах, постріляти у тирі, познайомитися з роботою 3D-принтера, позайматися скандинавською ходьбою, балетом, зумбою, йогою, гімнастикою та потанцювати на дискотеці. Також у рамках заходу відбудеться фотовиставка «Минуле і зараз», буде організована акція з обміну книгами (буккросинг).
«Якщо вам більше 55-ти, то саме для вас команда проєкту «Територія поколінь» підготувала різноманітну та насичену програму. На вас і ваших рідних чекає особлива атмосфера, де можна бути собою, пробувати нове і надихатися на активне і насичене життя. Це місце, де різним поколінням цікаво разом. Де можна мріяти, пізнавати нове і знайомитися з людьми з Харкова, Сум, Полтави та Харківської області», – зазначили організатори.
Час проведння – з 11:00 до 17:00. Локація – «Рух-Маш». З детальнішою інформацією можна ознайомитися на сторінці заходу у «Facebook».
Для людей старше 55 років вхід – безкоштовний (попередньо необхідно записатися, зателефонувавши за тел.: (097) 294-54-82 (Viber/Whatsapp). Люди, які прийдуть з родичем або друзями старше 55 років, також зможуть увійти безкоштовно.