Відкрито рух транспорту на шляхопроводі в районі Пісочина

23.12.2019 11:21   -
Автор:
На шляхопроводі встановлено необхідні засоби організації дорожнього руху, згідно розробленої та погодженої схеми організації дорожнього руху.
Контроль з додержання встановленого обмеження руху транспортних засобів, загальна маса яких перевищує 20т, по зазначеному шляхопроводу здійснює управління патрульної поліції в Харківській області разом з Укртрансбезпекою у Харківській області. Будуть проводитись рейдові перевірки транспортних засобів. Крім цього, вони також будуть інформувати учасників дорожнього руху щодо обмеження проїзду транспортних засобів, загальна маса яких перевищує 20т, даним шляхопроводом.
Шляхопровід забезпечує рух автомобільного транспорту міжнародним транспортним коридором E-105 і знаходиться на ділянці яка суміщається з міжнародними, міжміськими та приміськими автобусними маршрутами. Середньодобова інтенсивність руху на ділянці розміщення шляхопроводу складає до 30 000 авт./добу.
Також стало відомо, що Євген Зражевець більше не очолює Службу автодоріг у Харківській області. Він звільнився за власним бажанням. Його обов'язки виконує перший заступник Пляка Сергій Михайлович.
Нагадаємо, 30 серпня 2019 року було розпочато аварійно-відновлювальні роботи на шляхопроводі в районі с. Пісочин. Ремонті работи тривали близько 4 місяців. 18 грудня 2019 року з залученням мостових експертів були оглянуті виконані аварійно-відновлювальні роботи шляхопроводу та виконано випробування споруди.