В розбитий ракетою будинок в Харкові частково подали тепло, воду та газ

31.01.2023 13:20   -
В розбитий ракетою будинок в Харкові частково подали тепло, воду та газ

Нагадаємо, 29 січня росіяни вчергове обстріляли Харків. Зенітна керована ракета типу С-300 влучила в житловий будинок в Київському районі. Наслідки удару і досі долають комунальники. Про це повідомляють  Харьковские известия.

Вибухом було зруйновано дах та квартира на четвертому поверсі багатоповерхівки, а також пошкоджено вікна в будівлях поблизу місця події.

Спеціалізовані бригади ВБС КП “Харківські теплові мережі” вчора о 17 вечора усунули всі пошкодження та подали тепло до 3 та 4 під’їздів будинку, в який влучила ракета. Також комунальники усунули пошкодження на внутрішньобудинкових мережах, які виникли внаслідок руйнування першого під’їзду. Систему на перший та другий під’їзд перекрили запірною арматурою, також усунули пошкодження на даху.

Фахівці АТ «Харківміськгаз» обстежили внутрішньобудинкову систему газопостачання. Газопостачання у двох зруйнованих під’їздах було припинено механічним чином. Вже здійснюється пуск газу, де це технічно можливо. Наразі газ підключено у декілька квартирах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У будинку в Київському районі, що постраждав від нічного обстрілу, відновлюють водопостачання

Рятувальники продовжують аварійно-рятувальні роботи і пошук загиблої 85-річної жінки.

ОСТАННІ НОВИНИ