У будинку в Київському районі, що постраждав від нічного обстрілу, відновлюють водопостачання

30.01.2023 16:12   -
У будинку в Київському районі, що постраждав від нічного обстрілу, відновлюють водопостачання

Наразі водопостачання відключено у всьому будинку, щоб запобігти підтопленню підвального приміщення та квартир. На місці працюють ремонтні бригади комплексу «Харківводовідведення». Про це повідомляють Харьковские известия.

Як повідомив сьогодні, 30 січня, начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» Валерій Харлан, аварійна бригада почала локалізацію позаштатної ситуації одразу після допуску до роботи від ДСНС.

«У будівлі вибито вікна, на вулиці зараз мінусова температура. Цеможе призвести до розморожування внутрішньобудинкових систем. Тому на даному етапі перевіряємо всі з’єднання та мережі. Після ревізії комунікацій будемо підключати водопостачання до тих під’їздів, які визнають безпечними для подальшого проживання та опалюватимуться», – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, коли повернуть опалення в будинку, в який прилетіла С-300

Станом на 15:00 30 січня підрозділи ДСНС продовжують аварійно-рятувальні роботи і пошук загиблої жінки у зруйнованому будинку. Наразі на місці події продовжують працювати близько 17 чоловік особового складу ДСНС і 7 одиниць пожежно-рятувальної техніки, у т.ч. важка інженерна техніка.

ОСТАННІ НОВИНИ