У Харкові замінили 6 км внутрішньобудинкових систем

27.03.2024 14:05   -
У Харкові замінили 6 км внутрішньобудинкових систем

З початку року бригади КП “Харківводоканал” провели масштабні ремонтні роботи у 139 будинках, де замінили 6 км комунікацій. Про це повiдомляє Iнфосiтi.

Як повідомив заступник директора комплексу «Харківводовідведення» Олексій Кучеревський, об’ємні реконструкції в будинках ведуться інтенсивно.

За минулий тиждень комунальники переклали мережі на 11 адресах ще 6 об’єктів залишаються в роботі.

«Продовжуємо масштабні оновлення внутрішніх трубопроводів у будинках на проїзді Стадіонному, вулицях Маршала Рибалка та Бучми, проспектах Тракторобудівників та Ювілейному. Покращуємо сучасними та якісними матеріалами, одночасно з перекладкою на трубопроводах, встановлюємо нове запірне обладнання. Такий системний підхід до ремонтів виправдовує витрачений час та кошти – надалі обслуговувати мережі стає набагато простіше. Традиційно, оперативно реагуємо на заявки наших споживачів, зокрема, лише за минулий тиждень відпрацювали понад тисячу звернень харків’ян. А з початку року взяли в роботу і виконали 15 тисяч 740 заявок», – зазначив Олексій Кучеревський.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

За його словами, у всіх харківських будинках комунальної форми власності планово проводяться технічні огляди та інспекції внутрішньобудинкових мереж, під час яких складаються графіки для подальших відновлювальних чи профілактичних робіт.

ОСТАННІ НОВИНИ