У Харкові відкрили кладовище №16 (фото)

29.05.2023 14:13   -
У Харкові дозволили відвідувати кладовище №16

Сьогодні, 29 травня, КП «Ритуал» відкрило вхід на міське кладовище №16 у селищі Кулиничі по вулиці Сьомої Гвардійської Армії. Про це повідомляють Харьковские известия.

Фахівці Управління вибухотехнічної служби ГУ Національної поліції в Харківській області обстежили територію цвинтаря на наявність вибухонебезпечних предметів та надали дозвіл на відкриття кладовища.

«Водночас не треба забувати про безпеку. Потрібно бути обачними, уникати скупчення людей і не ігнорувати сигнали тривоги. А при виявленні будь-якого підозрілого предмета в жодному разі не брати його до рук, пересувати його чи торкатися, відійти на безпечну відстань та повідомити піротехнікам ДСНС, Нацполіції чи адміністрації кладовища», – зазначили в КП «Ритуал».

Також на підприємстві наголосили, що вхід на міські кладовища №15 (вул. Володі Дубиніна) та №17 (вул. Курочкіна Гора) поки що заборонений.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Детальну інформацію щодо роботи кладовищ та ритуальних послуг можна отримати за тел.: 16-40, (057) 712-10-34, а також на офіційних сторінках КП «Ритуал» у соціальних мережах.

ОСТАННІ НОВИНИ