У Харкові погасили поштову марку, присвячену СБУ (фото)

26.07.2023 16:56   -
У Харкові погасили поштову марку, присвячену СБУ - ХОВА

Начальник ХОВА Олег Синєгубов спільно з начальником Управління СБУ в Харківській області Олександром Куцем провели спецпогашення поштової марки «Служба безпеки України». Про це повідомляють Харьковские известия.

Сьогодні, 26 липня, «Укрпошта» ввела в обіг поштову марку «Служба безпеки України», яка є заключною в серії марок «Слава силам оборони и безпеки України».

«З початку повномасштабного вторгнення співробітники СБУ роблять багато для нашої перемоги: виконують унікальні спецоперації, перебувають у найгарячіших точках війни, активно працюють на деокупованих територіях. Хочу висловити повагу і шану нашим захисникам і захисницям», – сказав начальник ХОВА.

Тираж поштової марки – 1,75 мільйона примірників.

«За повномасштабної війни спецоперації, виконані оперативно-бойовими підрозділами СБУ, ставлять високу професійну планку не лише для українських колег, а й для спецпризначенців з інших країн. Деталі багатьох операцій стануть відомі широкому загалу після перемоги, яку спецслужба щодня наближає разом з усіма українськими захисниками. Дякую усім причетним до створення цієї пам’ятної марки. Ця подія вкарбовує в українську історію кожен крок нашої спільної боротьби», – сказав начальник УСБУ в Харківській області Олександр Куць.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ