У Харкові обговорили перспективи розвитку економіки регіону

21.06.2023 18:05   -
У Харкові обговорили перспективи розвитку економіки регіону

21 червня у Харкові проходить «Регіональний форум економічного відновлення та розвитку. Шлях до перемоги». Його учасники обговорюють перспективи економічного посилення регіону та підтримки представників малого і середнього бізнесу. Про це повідомляють Харьковские известия.

Від початку повномасштабного вторгнення стався відтік близько 80% представників бізнесу регіону. З них, до області повернулися майже 65% малого та середнього бізнесу, розповів заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов.

Питання відновлення роботи підприємств перебуває на особистому контролі у начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. На щастя, бізнес починає повертатися до обласного центру та деокупованих населених пунктів регіону. Продовжуємо підсилювати малий і середній бізнес, працювати над створенням сприятливих умов. Окрім цього проводимо переговори з залучення іноземних партнерів до розвитку цього сектору, – зазначив Євген Іванов.

Зокрема, для представників малого і середнього бізнесу діють державні програми з надання грантів, нагадав Євген Іванов. Більше інформації можна знайти на сайт Дія.Бізнес.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ