У Харкові можуть вимикати світло не за графіком. Містян просять набратися терпіння

26.03.2024 16:48   -
У Харкові можуть вимикати світло не за графіком. Містян просять набратися терпіння

АТ “Харківобленерго” звертається до харків’ян з проханням з розумінням поставитися до ситуації з електропостачанням у місті, передає Інфосіті.

Представники обленерго, зокрема, зазначили, що обсяги руйнувань через ракетний обстріл 22 березня поки що не дозволяють одночасно подавати електрику до всіх домоволодінь, а графіки відключень доводиться корегувати аби уникнути нових аварій.

“Графіки, які були складені і розповсюджені раніше, доводиться корегувати, щоб не допустити перенавантаження мережі, яке в свою чергу може призвести до виходу обладнання з ладу та нових аварійних ситуацій.


Наполегливо просимо вас з розумінням поставитися до відключень не за графіком, а також тих незручностей, які у зв’язку з цим можуть у вас виникати.


Наберіться терпіння та за можливості не перевантажуйте кол-центри “Харківобленерго” та міської служби 1562. Енергетики роблять все можливе, щоб якомога швидше покращити ситуацію з електропостачанням у Харкові та Харківській області”, – ідеться в заяві АТ “Харківобленерго”.

Мер Харкова Ігор Терехов також попросив харків’ян з розумінням поставитися до незручностей через недотримання графіку відключень.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ